Стенни термопанели

Стенни термопанели, покривни панели, сандвич панели - нови и втора употреба

Топлоизолационна система в комплект с каменна покривка, която позволява монтаж без мазилка на място, идеална както за нови сгради, така и за реновиране. Подходящи за стени (стенни термопанели) и тавани (покривни термопанели). Всичко това се обобщава под името "сандвич панели".
Изолационните панели трябва да са проектирани и тествани да издържат на атмосферните влияния, дори и най-строгите като градушка и силен дъжд, благодарение на техния заключващ се уплътнител с двойно покритие и бронята (подсилена с въглеродни влакна), като по този начин предлагат пълна защита, изолирана оптимално от студ и топлина.

Сглобяема система за термо покритие, разработена от блокиране и сливане на изолационни панели с кварцово покритие от естествено и карбоново влакно. Модулната система предлага много предимства, за да направи лесното, чисто приложение, бързо и без термични мостове; в сравнение с традиционните изолационни системи (които имат обща повърхност), те избягват риска от напукване поради малки движения на сгради и термични разширения. Фиксирането става чрез лепило на гърба и винтови анкери, скрити между двете опори. Термо палто, което се представя като плочка.
Топлоизолационна система с каменна покривка, позволяваща монтаж без довършителни работи на място, идеална както за нови сгради, така и за реновиране.

Предварително завършена изолация с двойно заключващ се антитермичен мост с кварцов покрив с топене, гарантирано срещу градушка и силен дъжд, нестареещи и не поддържащи поддръжка модулни компоненти за всяка конструкция на сградата, специфични технически решения, предназначени да решат и изолират също и потребителски критични точки.

Нашите панели са проектирани да опростят инсталацията и имат най-доброто представяне чрез комбиниране на естетическа стойност и дълготрайност, така готови за използване (няма нужда от опит вместо тях). Нашата компания, с тридесет години опит в производството на покривни материали (патенти в технически каменни панели) и мебелни предмети, е разработила и патентовала тази иновативна система за топлоизолация, покрита изцяло с каменна облицовка, позволяваща инсталация без бръснене на място, също идеална за ремонти и защитни ремонти, както и за нови сгради. Дебелината на изолацията варира от 8 см до 45 см при поискване.