Термопанели

Термопанели, покривни панели, сандвич панели, изолационни панели

Термопанели - облицовка и топлоизолация. Едно от основните предимства на защитното покритие е, че отразява слънчевите лъчи и предотвратява нагряването на фасадата през лятото (огледален ефект).
Отвън панелът се обработва от специален водоотблъскващ грунд, така че когато вали, водата се търкаля от тях, ефективно изчиствайки замърсената фасада. Фасадата на термопанелите изисква минимум разходи, усилия и пари за бъдеща поддръжка.
Ако изберете да завършите фасадата с термопанели, получавате висококачествена топла фасада с отлична топлоизолация, хидроизолация и звукоизолация.
Вътрешният слой на термопанелите се предлага избор от три вида топлоизолационни материали:
- "Екопанели" на базата на пяно стъкло с дебелина 3, 5 и 10 см;
- Панел "Стандарт" на базата на експандиран полистирол, дебелина 5 см;
- Панел „икономичен“ върху пяна пластмаса STD-C-35, дебелина 5 cm.

Външният слой от термопанели, декориран с естествен кварцов пясък и мраморни стърготини с повтаряща се текстура от естествен камък: гранит, мрамор, травертин. Повече видове предлагани термопанели, покривни панели, сандвич панели може да видите в нашата Галерия. С фасадата от термопанели можете бързо да затоплите къщата си сами, без участието на професионалисти. Монтирането на термопанели е подобно на инсталирането на конвенционални плочки, но много по-лесно. Термопанелите са залепени към стената като конвенционална плочка и свързващите шевове ще бъдат презаписани с помощта на паста за мистрия.

Термопанелите не се нуждаят от боядисване или използване на допълнителни материали !!! Термопанелите се доставят с готово защитно покритие.
Термопанелите са залепени към фасадата с лепило за полагане на гъвкав камък и термопанели от нашето производство (или лепило за пяна от пластмаса) и са плътно съединени.
Шевовете могат да се презаписват със специална термоизолационна фугираща смес, като по този начин се избягват термичните мостове и се осигурява пълна защита от влага. Цвят на шевовете може да бъде направен като цвета на панелите с добавяне на мраморни чипове.

Топлоизолацията на склонове може да се извършва от термопанели на базата на пяна пластмаса (с дебелина 20 мм) или топлоизолационна мазилка. Декоративното покритие на мазилката се извършва с помощта на топъл гъвкав камък или друго.